Activiteiten

Groeimiddag

De Groeimiddag is een groepsactiviteit voor ouder en kind. U bent van harte welkom met één van uw kinderen. Of u nu één kind heeft of een 'heel huis vol,' deze middag is bedoeld om even stil te staan bij elkaar. Het ene kind maakt namelijk iets anders in je los dan het andere. Het is mooi om samen deze middag te beleven in het prachtige atelier bij Rolduc. Tijdens de middag combineren we buiten met binnen, we gebruiken geschreven taal om de middag betekenisvol te maken en jullie gaan creatief aan de slag, zodat jullie een blijvende herinnering mee naar huis kunnen nemen.

'Voor de één is de groeimiddag 'quality time' met je kind, voor de ander een steuntje in de rug, waarin je je zorgen even kunt delen.'

Groeimiddag
Leeftijd: ouder met kind van 5 tot ± 12jaar
Kosten: €30,- per koppel prijs is inclusief hapje/drankje en knutselmaterialen
Tijdsduur: 13:00u – 16:00u.

Houd de kalender in de gaten voor de eerstvolgende activiteit!

Binnenkort verwacht:  de Groeiavond

Het Kindercoachtraject

`Doel is het kind zelf te laten ontdekken wat z'n talenten zijn, waardoor zelfvertrouwen groeit en het zelf 'de wijde wereld in durft te vliegen.'

Na een adviesgesprek kunt u aangeven of u uw kind wilt aanmelden voor het kindercoachtraject bij Groeiatelier STAM.
Vervolgens zal er een intakegesprek gepland worden. U wordt verzocht vooraf een vragenlijst over de ontwikkeling van uw kind in te vullen. M.b.v. Deze lijst kan de kindercoach een plan van aanpak op gaan stellen. STAM sluit aan bij de interesses en behoeften van uw kind.
Het Groeiatelier maakt gebruik van verhalen/woorden/boeken, creatieve werkvormen in combinatie met beweging buiten en binnen. Dit alles staat in verbinding met elementen vanuit de natuur. 'Water, hout, vuur, aarde en metaal,' leveren een bijdrage aan een leven in balans, voor u en uw kind. De hulpmiddelen en werkvormen die STAM inzet, brengen ons terug in de tijd en leren kinderen begrijpen waar ze vandaan komen. Deze 'back to basic' aanpak zorgt ervoor dat uw kind 'stevig staat,' groeit qua weerbaarheid èn leert focussen/ concentreren op datgene dat op dàt moment het belangrijkst is. Het leert zichzelf te beschermen tegen prikkels van buitenaf.

Het traject zal ongeveer 3 maanden duren. Afhankelijk van de ontwikkeling is verlenging mogelijk.


Het Kindercoach Pakket 

  • Adviesgesprek (gratis)
  • Een intake gesprek met ouder(s) à 1uur
  • 5 sessies à 1 uur
  • Een tussen evaluatie met ouder(s) en kind.
  • Een eindevaluatie
  • 1 groeimiddag voor u en uw kind t.w.v. € 30,-

Kosten € 560,-


Na afloop van het traject wordt samen gekeken of een vervolg wenselijk is en om welke frequentie het gaat. Denk bijvoorbeeld aan een 'groeisessie' om de twee maanden.
Kosten per sessie €70,-

De sessies vinden in het algemeen plaats in het 'Groeiatelier,' locatie Rolduc. (op maandag, dinsdag of zaterdag)

Het is echter ook mogelijk op locatie af te spreken. Mocht de hulpvraag bijv. tevens afkomstig zijn vanuit school, dan kan er een gesprek samen met de leerkracht op school plaatsvinden.

Kalender

Geen evenementen gevonden!